DmC 0 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Nume : DmC Grad dorit :oricare nu conteaza de cat sa fie Unique ID : nush cum se pune (scuzatima) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomercy 39 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 #Respins, numai încerca să faci iarăşi cereri pentru ''moderatori, accese''. Dacă ai văzut că toate ţi le-au respins de pe contul ''MoJo'' nuştiu ce rost mai are. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DmC 0 Posted November 20, 2014 Author Share Posted November 20, 2014 Nu sunt MoJo sunt pe ipul lui pt ca el mi la dat el imi este prieten... SCUZATI CA FOLOSESC ACELASI IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KentHD Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Nu sunt MoJo sunt pe ipul lui pt ca el mi la dat el imi este prieten... SCUZATI CA FOLOSESC ACELASI IP Cum să-ţi dea IP-ul? ) #Respins, numai încerca să faci iarăşi cereri pentru ''moderatori, accese''. Dacă ai văzut că toate ţi le-au respins de pe contul ''MoJo'' nuştiu ce rost mai are. Chiar dacă ai grad Administrator,nu poţi respinge tu,nu moderezi pe forum. Doar administratorii principali . (cu cel puţin moderator pe secţiunea TS3) Dacă ţi-a dat voie Adry/blabla/wHo,atunci e în regulă . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 In nici-un caz . Cred ca vom lua pauza la a mai da accese atat de usor . Du-te si cauta in alta parte, fiindca aici nu este locul tau . T/C . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts