Alex GFX 33 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Nick-ul tău : s0uL | AleX. Vârsta : 16 Adresă contact (Y!M) : cs.cs147@yahoo.com STEAMID (numeric) + link către profilul de steam : n-am Serverul pe care doresc admin : Fac parte din grupul de steam RANGFORT MIXERS şi mi-am invitat toţi prietenii? (DA) : Nu , dar pls , am clan si nu am unde sa dau war ... Dovada invitaţiei trimise (PrintScreen) : - Am luat la cunoştinţă regulamentul? : Da, ma voi conforma acestuia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla 3,557 Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Respins. Înainte de a întocmi cererea de admin pentru serverele de mix din cadrul RANGFORT MIXERS asiguraţi-vă că îndepliniţi şi respectaţi condiţiile următoare:Vechime în comunitate de minim o lună !Deţinerea unui cont de steam, cu jocul Counter-Strike 1.6 activat !Să faceţi parte din grupul de steam şi să vă invitaţi toţi prietenii în grupul RANGFORT MIXERS ! Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts