iNsideR127 0 Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klu 810 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) Nick-ul personal : KluNick-ul adminului reclamat : TTT (asa avea numele)Motiv : Injurii si kickDovezi care să susţină cele zise de tine: [print/ demo] http://i.imgur.com/mzb29v5.png Sa dau si o mica explicatie: Intra pe server si zice in chat ca doar mid ca eram inca la warmup, iar eu ii fac degeaba mid daca tu stai tunel, si de acolo a inceput el sa ma injure ca nu stiu ce, ca ii zic eu cum sa joace, si ma face prost si nu mai stiu cum, I-am zis doar atat "esti prea prost dnd" la care el imi da kick, era prezent si StefanBv care poate sa confirme cele spuse mai sus, ss-ul este facut de el caci eu miam dat quit. Edited January 21, 2015 by Klu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavrk 193 Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Nick-ul personal : Klu Nick-ul adminului reclamat : TTT (asa avea numele) Motiv : Injurii si kick Dovezi care să susţină cele zise de tine: [print/ demo] http://i.imgur.com/mzb29v5.png Sa dau si o mica explicatie: Intra pe server si zice in chat ca doar mid ca eram inca la warmup, iar eu ii fac degeaba mid daca tu stai tunel, si de acolo a inceput el sa ma injure ca nu stiu ce, ca ii zic eu cum sa joace, si ma face prost si nu mai stiu cum, I-am zis doar atat "esti prea prost dnd" la care el imi da kick, era prezent si StefanBv care poate sa confirme cele spuse mai sus, ss-ul este facut de el caci eu miam dat quit. Rezolvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine. 1 Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Nick-ul personal : shine.Nick-ul adminului reclamat : duNkEN//LIKE A T1TAN!Motiv : imi da tk, i-am zis ca ii zic lui rose, si dupa imi spune ca "poate ne parasesti de acum copile"Dovezi care să susţină cele zise de tine: http://postimg.org/gallery/16qhnb634/8ddd7c52/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
duNkENFTW! 0 Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 El posteaza numai ce vrea,uita-te in logo-uri rose ca n-a fost asa.Era spre sfarsitul unei runde si eram cu he-ul in mana si l-am aruncat din greseala ,el a murit,mi-am cerut scz.La inceperea urmatoarei runde imi zice ca vrei sa-i zic lui rose?L-am sfatuit sa se calmeze,tot n-a incetat si ulterior "i-am zis ca-l dau afara" insemnand kick.Dar ii observ pe multi playeri ca vor sa caute nod in papura si-s cam plini de ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine. 1 Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 As vrea si niste poze care sa dovedeasca ce ai spus tu. Chiar rog verificarea logs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sxlovesrose 5 Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Am sa verific, revin un raspuns mai tarziu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts