Minnie 4,304 Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 # Dupa cum spune si titlul, vreau sa aflu si eu cati dependenti se afla pe aceasta comunitate ) . Ce echipe de fotbal ati votat recent, cat ati pierdut/ cat ati castigat . Aveti un model de postare . Cine contra cine ? : Cat ai pierdut ? : Cat ai castigat ? : Cand ai bagat ultima data la pariuri ? : * ATENTIE ! - Respectati modelul cerut . - Evitati offtopic-ul si spam-ul . - Este permis doar de 3 postarea pe zi la acest topic, in cazul in care ati mers de mai multe ori la pariuri in acea zi . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 Cine contra cine ? : Steaua vs. Aktobe si mai multe meciuri din preliminariile UCL/UEL. Cat ai pierdut ? : Cred ca in jur de 150 de lei. Cat ai castigat ? : Biletul asta nu l-am castigat. Dar am avut si bilet cu aceiasi suma castigat. Cand ai bagat ultima data la pariuri ? : In vara, si in timpul liceului aproape in fiecare saptamana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts