Jump to content

[RF] Ultimele imagini cu Windows 10 arata o noua aplicatie Xbox. Cortana apare si ea.


Nomercy

Recommended Posts

SrhxvP8.jpg

 

Microsoft va prezenta in luna ianuarie imbunatatirile aduse urmatorului Windows.

  • Cei de la Microsoft pregatesc in acest moment un preview al Windows 10 ce se va concentra pe functiile pentru consumatori ale sistemului de operare. Compania planuieste sa prezinte aceste imbunatatiri la un eveniment din luna ianuarie.
  • Pana atunci, pe internet a aparut buildul 9901 pentru consumatori, ce arata schimbarile facute de Microsoft. Cea mai importanta functie este adaugarea asistente virtuale Cortana. Un clip cu ea a aparut la inceputul acestei luni, insa aceste imagini arata cum Cortana sta la baza interfatei de cautare in Windows 10, raspunzand la comenzile vocale si de text. Modul de lucru este similar cu versiunea Windows Phone, avand acces la notebook, reminders, si interests.

jyshnb8.jpg

  • Trebuie retinut faptul ca versiunea finala va fi schimbata destul de mult fata de cum e acum. Un alt lucru nou descoperit in acest imagini este noua aplicatie Xbox.
  • Microsoft a adaugat si animatii noi pentru swticherul TaskView in Windows 10, iar Microsoft pare sa tinda spre eliminarea traditionalului Control Panel, updatand aplicatia de setari ce pare similara cu Control Panel. Butonul de setari a fost eliminari din Charms Bar, demonstrand ca Microsoft se concentreaza pe imbunatatirea accesului catre setari odata cu Windows 10.
  • Windows Store din Windows 10 build 9901 a fost si el schimbat. Spre deosebire de actualul, muzica si filmele/serialele sunt incluse alaturi de aplicatii si jocuri. Asta inseamna ca Microsoft integreaza usor magazinele Xbox Music si Xbox Video in principalul Windows Store.

VtOrk1A.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...