Jump to content

Cum sa pui muzica pe iPhone!


LuK.ZEW #

Recommended Posts

Probabil unora o sa vi se para o banalitate sau o sa radeti cand vedeti acest topic, dar am realizat ca nu toti utilizatorii de iPhone stiu cum sa-si puna muzica pe el, pentru ca nu toti au avut prieteni cu iPhone atunci cand si l-au cumparat, ca sa le dea sfaturi despre el. Asadar,

 

Cum sa pui muzica pe iPhone in 6 pasi simpli ca “buna dimineatza” ;)

 

1. Se conecteaza iPhone-ul la calculator prin cablul venit in pachet

 

2. Se deschide programul iTunes, daca nu il aveti il puteti instalatala. (In cazul in care la deschidere iTunes-ul va spune ca a gasit o versiune noua de firmware pentru telefonul vostru, e de preferat sa-i spuneti sa o lase pe alta data, iar voi sa va vedeti de treaba in continuare.)

 

3. La doar cateva secunde de la deschidere, iTunes va detecta iPhone-ul si o sa-l gasiti sub categoriile Library si Store, intr-una noua numita Devices. Sub Devices unde va aparea iPhone-ul o sa gasiti si o categorie numita Playlists, categorie cu care o sa avem treaba mai tarziu.

 

4. De aici totul e simplu, mergeti sus la Library si faceti click pe “Music”, in fereastra mare din dreapta trebuie sa trageti, prin metoda drag & drop, muzica din calculatorul vostru in iTunes.

 

5. Dupa ce piesele voastre favorite sunt importate, faceti click mai jos, pe iPhone si ii dati Sync din partea dreapta-jos a ecranului sau facand click-dreapta pe numele acestuia. Dupa sincronizare, continutul folderului Music din iTunes va fii acelasi cu continutul folderului Music de pe iPhone. Este de recomandat sa folositi un singur calculator pentru sincronizare, pentru ca daca legati iPhone-ul la un alt calculator, iTunes-ul va sterge tot din iPhone la prima sincronizare.

 

6. Playlisturile le puteti crea apasand butonul “+” din stanga jos, astfel puteti sa va aranjati muzica in iPhone pe playlisturi, adica pe un fel de albume. De asemenea, daca o sa incepeti sa ascultati muzica prin iTunes, acesta va creea automat playlisturi cu cele mai ascultate si cele mai votate piese de catre voi (piesele le votati dandu-le calificative, adica stelute, in iTunes).

 

Spor la treaba si bafta la sincronizat :P Daca exista alte nelamuriri le astept  printr-un replay :)

 

p.s. Nu incercati sa copiati manele pe iPhone, pentru ca acesta va exploda instantaneu! :) :) :) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...