Jump to content

BenQ lanseaza primul monitor cu rezolutie 4K gandit special pentru proiectare si design.


Nomercy

Recommended Posts

benq-lanseaza-primul-monitor-cu-rezolutiCu diagonala de 32 de inci, panel IPS si gama de culoare 100% sRGB.

 

 • BenQ, lider global in furnizarea de solutii de imagine si producatorul numarul unu pe piata locala de videoproiectoare, lanseaza in România primul monitor cu rezolutie 4K Ultra HD gândit special pentru proiectare si design, modelul BL3201PT, vine in sprijinul profesionistilor care utilizeaza aplicatiile de tip CAD/CAM.
 • Monitorul dispune de un ecran cu diagonala de 32 de inci wide si panel IPS care ofera un spatiu de lucru cu 300% mai mare decât un 24”, pentru a imbunatati astfel eficienta si performanta celor care il utilizeaza.
 • Monitorul dispune de un ecran cu diagonala de 32 de inci wide si panel IPS care ofera un spatiu de lucru cu 300% mai mare decât un 24”, pentru a imbunatati astfel eficienta si performanta celor care il utilizeaza.
 • Totodata, BenQ BL3201 PT asigura un confort ridicat prin integrarea tehnologiilor proprietare Flicker-Free si Low Blue Light.
 • “Dezvoltarea celui mai bun model vine doar din intelegerea pe deplin a nevoilor utilizatorilor. BenQ BL3201PT demonstreaza angajamentul ferm al companiei BenQ de a aduce cele mai bune produse si de a raspunde intr-un ritm rapid cerintelor formulate de consumatori”, a declarat Peter Huang, directorul general al BenQ Technology .

benq-lanseaza-primul-monitor-cu-rezoluti

 

 • Monitorul cu ecran wide de 32 de inci si rezolutie 4K, cu 1.07 miliarde de culori care acopera integral gama sRGB cu tehnologie Ultra-Vivid IPS este creat special pentru cei care folosesc aplicatii de tip CAD/CAM, animatie, editare grafica. Rezolutia de 3840x2160 pixeli ofera un spatiu de lucru de trei ori mai mare decât cel oferit de un monitor Full HD cu rezolutie de 1920 x 1080p.
 • Modul CAD/CAM, cu certificare profesionala SolidWorks, ofera cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Pentru natura job-ului activitatile de tip multi-tasking si collaborative, monitorul o larga gama de optiuni de vizualizare, crescând astfel productivitatea, in timp ce utilizatorul realizeaza mai multe task-uri in acelasi timp, compara sau discuta despre proiect cu colegii.
 • Modul Animatie ofera o acuratete fara compromis pentru fiecare detaliu de culoare, printr-o larga gama de setari optimizate, incluzând o luminozitate marita in zonele intunecate, fara a supraexpune zonele luminoase.
 • Noul monitor dispune de raport Dual Aspect, care permite utilizatorului sa lucreze pe ca si pe doua ecrane alaturate cu diagonala de 19 inci, impârtind astfel monitorul in doua display-uri de format 4:3 sau 5:4, care pot fi usor redimensionate din 19 inci S in 30 inci Wide folosind functia Display Mode.
 • Suita de sofware Display Pilot permite personalizarea modurilor de culoare pentru programele frecvent utilizate prin functia Application Tuning. Astfel, software-ul Display Pilot va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate.
 • Monitorul are intrari multiple pentru conexiuni versatile: DVI-DL, DP1.2 , mDP1.2 2X HDMI 1.4, dar si un hub USB cu 5 porturi pentru downstream, 1 pentru upstream si 1 mini USB pentru OSD controller. Are picior reglabil pe patru directii (rotire, inclinare, pivotare si reglaj pe inaltime). Monitorul vine cu senzori de lumina si proximitate, touch pad si card reader.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...