Jump to content

Putini se mai asteptau ca Samsung sa faca asta. Imaginile aparute pe net dezvaluie proiectul major al companiei.


Nomercy

Recommended Posts

3HrWYtb.jpg

 

Zvonurile se confirma iar Samsung va lansa oficial telefonul pe 18 ianuarie.

 

  • Primul smartphone cu Tizen, sistemul de operare dezvoltat de Samsung, a fost anulat initial dupa ce toti partenerii si-au retras sprijinul fata de proiect. Cei de la Samsung au decis insa sa continue dezvoltarea OS-ului. Insa, in loc sa doreasca lansarea unor telefoane high-end cu Tizen asa cum trebuia sa fie Samsung Z, telefonul va fi unul 'de buget'.
  • Samsung ar fi trebuit sa lanseze Z1 in urma cu 2 saptamani, pe 10 decembrie, insa s-a dovedit a fi un nou termen limita ratat. Acum se pare ca Samsung tinteste data de 18 ianuarie pentru lansarea oficiala. Prima tara care ar urma sa aiba telefonul este India, urmand ca Z1 sa coste in jur de 90 de dolari.
  • Au aparut si primele imagini cu Z1 de la un test de prezentare ce a ajuns pe net. De asemenea, au aparut capturi cu ultima versiune de Tizen OS - cu homescreen-ul si cu agenda.

w7L85Cb.jpg

 

  • In ceea ce priveste specificatiile, zvonurile anunta un display de 4 inch WVGA, procesor dual-core de 1.2 GHz, jumatate de GB de RAM, o camera de 3MP si un pachet de conectivitate mediu, inclunzand suport 3G si Wi-Fi.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...