Jump to content

Philips Moda 2


StefanBv

Recommended Posts

Philips urmeaza sa lanseze in Europa un nou monitor cu numele Moda 2 care ofera functii interesante si un design elegant.

MODA-2-550x532.jpg

 

Noul monitor Moda 2 este dotat cu boxe stereo de 7W si conectivitate Bluetooth pentru streaming audio si video cu device-urile compatibile. Acesta mai dispune si de un panou AH-IPS cu diagonala de 27inch si rezolutie FULL HD.

 

moda-2-2-550x422.jpg

 

Prin alte specificatii aflam ca unghiurile de vizualizare sunt de 178 grade, luminozitatea atinge 250cd/m2 si are urmatoarele conectivitati: VGA, 2x HDMI, MHL-HDMI si jack-uri audio. Noul monitor de la Philips va fi disponibil in Europa din aceasta luna.

Edited by StefanBv
Link to comment
Share on other sites

Prin felul in care sunt realizate monitoarele LCD, culorile pot fi vazute corect doar daca sunt privite direct, perpendicular. Adica, dacă stai pe canapea chiar in fata monitorului, perpendicular pe el, vei vedea cel mai bine culorile. Pe masura ce te indepartezi dreapta-stanga, ele isi pierd din intensitate. De asemenea, daca te ridici de pe canapea sau daca privesti de pe covor, sa zicem, ai aceeasi situație: culorile isi pierd din calitate. Aceasta caracteristica, unghiul de vizibilitate, se masoara in grade. Asta inseamna ca un unghi cu
vizibilitatea de 180 de grade presupune ca ecranul este vizibil din orice unghi atat timp cat ne uitam din zona frontala a ecranului. Sunt preferate display-uri cu un unghi de vizibilitate mai mare, foarte utile daca ai o familie numeroasa sau multi prieteni care vin in vizita.

 

                                           

                                                                                                                               Sursa: http://www.grundigvision.ro/cautare?keyword=Unghi%20de%20vizualizare

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...