Jump to content

X-Men X1, smartphone-ul care "supravietuieste" dupa ce este calcat de o masina


StefanBv

Recommended Posts

In timp ce multe smartphone-uri de top ofera o oarecare rezistenta la socuri si apa (adancime mica si timp limitat), smartphone-ul chinezesc No.1 X-Men X1 vrea sa fie un fel de tanc al telefoanelor mobile inteligente.

no1_2.jpg

 

No1. X-Men X1 are un ecran de 5 inch cu rezolutie HD (1280x720p), ruleaza Android 4.4.2 si are un procesor MediaTek MT6582 (quad-core la 1,3GHz) si 1GB RAM. Smartphone-ul de 8GB memorie interna si are o baterie de 5.800 mAh, ceea ce inseamna o autonomie extrem de mare. Camera foto principala are 13MP iar cea frontala 5MP.

X-Men X1 are dimensiuni de 154.3mm x 85.0mm, si o greutate de 320 grame.

 

Carcasa smartphone-ului este realizata din materiale speciale, astfel No.1 X-Men X1 este rezistent la apa, praf, presiune mare, zgarieturi, temperatura ridicata, socuri si inghet.

 

no1.png

 

In final va las cu un videoclip care demonstreaza ca produsul sau merita trofeul de cel mai rezistent terminal mobil. Fabricantul a realizat un clip in care o masina calca, la propiu, device-ul. Si dupa acest test, telefonul nu doar ca functioneaza perfect, ci arata chiar aproape neatins.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...