Jump to content

*Cum sa trimiti fisiere mari pe internet*


Bubuiee

Recommended Posts

   Este imposibil sa trimiti un fisier prea mare prin mail . In primul rand ai o limita foarte mica de upload si in al doilea rand dureaza o vesnicie pana se face upload . Sunt o gramada de site-uri de file sharing pe care le poti folosi . Acestea iti permit sa transferi fisiere de pana la 2GB si totul este gratuit . 

 

          Instructiuni : 

 

1 . Transfer.ro serviciul romanesc de transfer de fisiere , dupa upload trimite un email catre destinatarul fisierului cu link-ul de dowload . 

 

2 . Yousendit.com este unul dintre cele mai bune site-uri de transfer de fisiere . Iti permite trimiterea unui fisier de pana la 2GB . Nu trebuie decat sa scrii adresele la care vrei sa trimiti fisierul si gata , fisierul este gata de trimitere . 

 

3 . Sendthisfile.com este extraordinar . Trebuie sa te inregistrezi mai intai , insa iti ofera upload nelimitat si iti trimite un raport pentru fiecare recipient deschis . 

 

4 . Filedropper este un site care iti gazduieste fisierele , nu le trimete . Poti face un upload de pana la 5GB . Nu trebuie decat sa trimiti link-ul persoanei care trebuie sa descarce fisierele uploadate de tine . Poti uploada totul de la fisiere text la filme si muzica .

 

5 . TransferBigFiles.com  . La fel , trebuie sa adaugi adresele sa uploadezi fisierul sa sa il trimiti . Este sigur si simplu pentru orice utilizator . 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...