Jump to content

[Tutorial] Cum sa găsiți o lista cu toate conturile de utilzator din PC


LuK.ZEW #

Recommended Posts

Aveţi nevoie de o metodă rapidă de listare a tuturor conturilor de utilizator existente pe un calculator sau dispozitiv Windows? O metodă care funcţionează pe toate versiunile de Windows? Puteţi folosi o comandă rapidă în Linia de comandă pentru a afla aceste informaţii şi pentru a le stoca apoi într-un fişier text. Iată ce trebuie să faceţi:

 

#Cum sa listezi toate conturile de utilizator din Windows cu comanda net user :

Mereti la start , dati run , apoi cmd in run, si in cmd scrieti net use

user_list1.png

Linia de comandă va afişa o listă cu toate conturile de utilizator existente pe calculatorul dumneavoastră, inclusiv conturile de utilizator ascunse sau dezactivate.

Puteţi stoca această listă într-un fişier text. Tastaţi net user > numele fişierului.txt şi un fişier cu numele pe care l-aţi setat va fi creat în "C:\Utilizatori\Numele Dvs. De Utilizator". De exemplu, în captura de mai jos am creat un fişier numit lista.txt pentru care am tastat net user > lista.txt.

user_list2.png

Dacă vreţi să creaţi un fişier text cu lista de utilizatori pe care să îl salvaţi într-o anumită locaţie, tastaţi net user > "calea către fişier \ numele fişierului.txt". În captura de ecran de mai jos puteţi vedea un exemplu.

user_list3.png

 

Este o metoda buna pentru a va vedea conturile de utilizator de pe calculator.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...