Jump to content

Cum pornesc Windows 7 fara sunete


ZuZu

Recommended Posts

Tutorial despre pornirea wind 7 fara sunete 

 

 

 

 

< Ca si motive pentru care a-ti dori sa porniti Windows 7 fara sunete cred ca ar fi nenumara, fie ca este vorba de a asculta aceeasi melodie care la un moment dat devine enervanta, pana la a nu trezii copilul sau sotia dimineata.

 

> Deci, daca motive sunt atunci iata si cum puteti obtine o boot-are a sistemului de operare Windows 7 fara sunete:

 

Mergeti in Control Panel (apasati click pe butonul Start -> Control Panel) ->Sound

Mereti pe tab-ul Sounds

 

 

                                                                         WtyDPF5.png

 

* Jos de tot aveti o casuta intitulata: “Play Windows Startup sound“, daca o deselectati la incarcarea windows-ului nu se vor mai auzi nici un sunet.

 

                                                                         euQt1tM.png

 

 


> Tot de aici daca doriti puteti sa schimbati si melodiile in Windows 7 cu ce vreti voi. Pentru a schimba o melodie pur si simplu navigati in lista de melodii, alegiti-o pe cea care va intereseaza si mergeti pe butonul “Browse“. Alegeti melodia dorita (din pacate nici in windows 7 Microsoft-ul nu a reusit sa schimbe format melodiilor suportate) dar numai in format wav si ii dati Apply si OK.

 

 

 

< Tot aici aveti posibilitatea sa va creati voi o tema de sunete daca as putea sa ii zic asa prin simpla apasare a butonului Save As din dreptul optiunii Sound Scheme – Windows default.

 

Nu uitati : 

 

- pentru a putea personaliza gama de sunete din Windows 7 sau Windows Xp trebuie neaparat sa aveti melodiile sau bucatile de melodii in format wav.

 

Pentru a convertii un fisier MP3 in format WAV rapid si fara a instala vrun program iata aici un site care stie sa faca acest lucru pentru voi : Click

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...