Jump to content

O noua versiune de Yahoo Messenger 10.0.0.1264


ZuZu

Recommended Posts

Tutorial despre noua versiune de Yahoo messenger 

 

 

 

* Cred ca cu totii stiti ce este Yahoo Messenger prescurtat YM si pentru acest lucru nu am sa ma mai repet, dar daca totusi exista persoane  aveti aici un articol, cei drept cu putin umor in el.
 
* Noua versiune de Yahoo Messenger este 10.0.0.1264 si care nu aduce foarte multe imbunatatiri, dar eu zic ca din punct de vedere al securitatii e mult mai bine sa aveti ultima versiune.
 
* Chiar daca acest client de messenger este unul Gratuit si pe care multi dintre noi il folosim el vine cu optiuni destul de suparatoare pentru unii as putea zice eu. Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine unul ma enerveaza la culme Toolbar-urile sau in cazul de fata faptul ca kit-ul de instalare al messengerului incearca sa imi schimbe mie pagina de pornire in Internet Explorer si asta fara sa ma intrebe.
 
~ Pentru asa ceva eu v-as sfatui ca atunci cand instalati orice program chiar si YM- Yahoo Messengerul sa alegeti varianta “Custom Install“.
 
~ Daca doriti sa scapati de toate aceste lucruri in plus pe care messengerul le va instala in varianta default, alegeti Custom Install si debifati:
 
Yahoo Toolbar.
Yahoo Browser Plus.
Make “www.yahoo.com” my browser Home Page.
Make Yahoo! my browser default search engine and install.
 
                                                          BeKZFDI.png
 
 
Download free noua versiune : Click
 
* Avand in vedere ca multi dintre voi stiu ca aveti mai multe ID-uri de messenger toti ati vrea ca acest client sa mearga in pe mai multi utilizatori in acelasi timp. De aceea pentru a descarca Multi Messenger puteti folosi link-ul de mai jos:
 
 
Download multi mess : Click
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...