Jump to content

[RF] ONE M9 este doar un ONE M8 cu hardware mai puternic?


LuK.ZEW #

Recommended Posts

Nu am inteles exact ce s-a intamplat cu echipa de design de la HTC, dar se pare imaginatia departamentului a ramas blocata in anul 2014, daca imaginile care au aparut pe site-ul unui retailer german se dovedesc a fi reale.

Weekend-ul care s-a incheiat a adus, se pare, si primele randari de presa ale urmatorului varf de gama de la HTC, ONE M9, prin intermediul retailerului german Cyberport (intre timp, pagina a fost stearsa).

O serie de site-uri IT au reusit sa realizeze capturi, asa ca avem cel putin o imagine cu ceea ce pare sa fie urmatorul ONE M9, flagship-ul taiwanez care si-a făcut aparitia pe 1 martie.

 

 

htc_one_m9_2_render.jpg

Daca imaginea noului terminal se dovedeste reala, atunci putem spune ca toata campania de teasing pe care HTC a pus-o la punct in ultima perioada (si pe care v-am prezentat-o in mai multe articole, saptamana trecuta) este inutila. Dar asta ar fi, din punctul nostru de vedere, cea mai mica problema a taiwanezilor.

 

Privind imaginea care ilustreaza HTC ONE M9 nu putem avea decat un sentiment ciudat de deja vu, noul terminal semanand, pana la cel mai mic detaliu, cu modelul precedent, HTC ONE M8.

 

Stim o companie care procedat ani la rand in acest mod, apeland mai mult la schimbari hardware decat de design, respectiv Apple, dar nu credem ca strategia aplicata de americani (si, practic, inventata de ei) va functiona in cazul HTC (sau a oricarei companii care a optat pentru Android).

 

Nu comentam mai mult de atat, dar spunem doar ca ne dorim ca imaginile prezentate pe Cyberport sa fie niste fake-uri.

htc_one_m9_render.jpg

 

 

sursa: hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...