Jump to content

Creaza un punct de restaurare – System Restore in Windows 7


ZuZu

Recommended Posts

Tutorial System Restore

 

Cum se creeaza un punct de restaurare in Windows 7

 

Pentru cei care inca nu stiu sau nu au folosit pana acum optiunea System Restore, aceasta este o functie din Windows ce da posibilitatea utilizatorului sa isi restaureze sistemul de operare la o data anterioare.

 

Aceasta restaurare se face doar la nivel de fisiere de sistem si programe instalate nu si a datelor ca cele de pe Desktop, My Documents sau orice alt fisier personal din calculator.

 

System Restore se foloseste doar in momentul in care dupa o instalare/dezinstalare a unor programe sau drivere sistemul de operare incepe sa dea erori sau pur si simplu nu mai merge ca inainte.

 

Multi probabil ca se vor intreba daca acesta functie numita  Sistem Restore va inalatura virusii din calculatoarele voastre, ei bine chiar daca nu vreau sa va dezamagesc, restaurarea sistemului de operare nu va inlatura virusii sau trojeni, doar o mica parte din ei sa zic din experienta doar 1%.

 

Cu acestea fiind spuse cred ca este timpul sa trecem la tutorialul despre System Restore si creearea unui punct de restaurare in Windows 7.

 

Se da click pe butonul de START,  in casuta de jos se scrie Restore Point si se acceseaza  Create a restore point

 

joOpptQ.png

 

 

In noua fereastra dati click pe Create jos in dreapta

 

18Sr5XN.png

 

 

Dati un nume Punctului de restaurare si apoi apasati pe Create

 

1lI5uKL.png

 

 

Se creeaza Punctul de restaurare – Restor point

 

gRaWJwV.png

 

 

Asta a fost tot Close si OK

 

 

ZX4eZeI.png


 

 

Tips & Trick System Restore:

 

Atunci cand faceti un Restore point – Punct de restaurare aveti grija sa nu aveti calculatorul virusat, deoarece in momentul in care veti face restaurarea sistemului de operare, o sa restaurati si virusii.


 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...