KaotiKo 114 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Nu stiu dc nu mi se salveaza lightgamma 0 in cs cand intru in cs e 0 si cand intru pe sv e 2.5.De ce?Am incercat sa pun si la set lauch options "+lightgamma 0" dar nu a mers va rog ajutatima.Inainte mi se salva acuma nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTaaRRRRRk 7 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 (edited) fa un config cu nume userconfig.cfg sau autoexec.cfg si pune linia lightgamma "0" Edited March 9, 2014 by pFx aCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla 3,551 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Se pune in config.cfg, sau chiar şi în consolă când deschizi cs-ul. Cu altă valoare ţi se vor înnegri porţiuni din hartă, în locurile unde explodează grenăzi şi altele, dând un aspect "inestetic" al texturii hărţii. Indicat e să o laşi default, 2.5. În PGL ştiu că era interzisă orice altă valoare, din cauza avantajului dat playerului de a vedea în locurile mai întunecoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts