Deni 4 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Lucrez doar de o luna in photoshop , dar a avut cine ma invata, o sa postez mai multe avatare decat semnaturi si altele : Si doar o semnatura ca sunt la inceput : 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanBv 106 Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Semnatura este cat de cat ok pentru inceput, dar la avatare mai poti lucra la pozitionarea si culoarea acestuia. Nu stiu la ce folosesti acele " ''''''' " dar nu se prea potrivesc De exemplu la avatarul cu rechinu' mergea pus un text albastru sau alb si sa fie pus jos ( parerea mea ). Good luck in continuare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni 4 Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Semnatura este cat de cat ok pentru inceput, dar la avatare mai poti lucra la pozitionarea si culoarea acestuia. Nu stiu la ce folosesti acele " ''''''' " dar nu se prea potrivesc De exemplu la avatarul cu rechinu' mergea pus un text albastru sau alb si sa fie pus jos ( parerea mea ). Good luck in continuare ! Stiu ca mergea mai bine albastru , dar asa mi-a placut mie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArOn @ RangFort 62 Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Topic closed pentru inactiviate. Dacă dorești redeschiderea acestuia, pm unui designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts