reborNNN 0 Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Dupa cum spune si titlul schimb cont steam CS:GO+CS:S pe unul cu cs 1.6 si orice alte jocuri. Date de contact: Y!M: cs_nochef07 Skype: se7en.up07 NU DAU PRIMUL! O sa facem schimbul omeneste dam contul unul altuia dupa modelul care va va fi spus pe privat. Teparii sa nu se oboseasca...nu musc orice,iar schimbul nu o sa se faca cu intermediari deoarece nu am incredere in ei, indiferent de rangul lor..! Astept oferte..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gam3z 0 Posted May 9, 2015 Share Posted May 9, 2015 (edited) tepar! MARE TEPAR am luat acum teapa de la el , cu contul meu n-are niciun joc , si este si blocat cu modul familial. *** lui de obosit nu faceti afaceri! Datii si banned , tepat *** a asteptat sa ii dau codul , si eu cand am intrat pe al lui , mi s-a blocat , si nu mai puteam iesi dovezi : nu recomand sa faceti cu el : Edited May 16, 2015 by Vampire Andy Atenţie la limbaj . Next trecem la warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire Andy 229 Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Inactivitate . Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts