havana 147 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Nick-ul tău: NeW bOyPrenume: AndreyVârsta: 20Locaţia: Ploiesti, Prahova (domiciliu) & Brasov (facultate)Ocupaţie: FacultateJocul(rile) preferat(e): Counter-Strike 1.6 & Gta San Andreas Multiplayer (SA:MP)Hobby-urile tale: Joc fotbal in timpul liber, iarna mai merg si pe la skyInterese: Am o prietena care am cunoscut-o cand eram a 12-a, ea era a 11-a, acum ne intalnim in weekend si tinem legatura la telefonO descriere despre tine: Destept, am fost la mate-info, blondut, de treaba, glumet, respectuos, respectat, SOCIABIL, stiu de gluma, nu ma supar daca cineva face o gluma, evident in limita bunului simt. Ca oricine, am si defecte. Sunt lenes cateodata si din pacate pentru unii sunt cam dur.De unde ai aflat de Comunitatea Rangfort?:Numele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Bogdan MrTea, varul meu O frază de sfârşit : Ma bucur ca am venit pe aceasta comunitate, nu regret nici-o clipa din viata mea, incerc sa o aduc si pe prietena mea aici. Bine v-am gasit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts