Jump to content

Model de casti (Momentum Wireless)


King !

Recommended Posts

Sennheiser-Momentum-Wireless-1.jpgUnele dintre cele mai atrăgătoare căşti ale celor de la Sennheiser, modelul Momentum Wireless se pare că are probleme grave de funcţionalitate.

După ce a făcut valuri în industrie prin seria de căşti cu fir Momentum, Sennheiser a decis să aplice exact aceeaşi reţetă de design pe o versiune wireless a respectivelor căşti. Se pare însă că tranziţia la conectivitate Bluetooth nu a fost una încununată de succes. Lansate la CES, în prima parte a acestui an, Momentum Wireless se pare că nu au fost testate suficient în lumea reală înainte de a ajunge în magazine.

Mult mai sensibile la interferenţe decât s-ar aştepta cineva, căştile au fost rechemate în service după ce au ajuns online mai multe rapoarte similare cu cel postat zilele trecute de Gizmodo. ,,Cea mai enervantă şi cruntă problemă iese la suprafaţă în zone cu trafic mare. Dacă merg pe o stradă aglomerată din New York, conexiunea audio se agaţă, devine intermitentă sau se întrerupe complet. Pare să fie o problemă de interferenţă, deoarece se acutizează pe străzi aglomerate şi în aeroporturi.”

Sennheiser a recunoscut că problema este suficient de răspândită încât au încetat producţia căştilor şi au încetat livrarea de noi unităţi către cei care au făcut comandă. Problema este cu atât mai gravă cu cât vorbim de o pereche de căşti de 500 de dolari. În principiu, nu ar trebui să dureze foarte mult până se stabileşte cauza problemei, dar situaţia va rămâne o pată neagră pe CV-ul celor de la Sennheiser.

Dacă aveţi o astfel de pereche şi din varii motive nu le puteţi duce într-un service, merită să aveţi în vedere faptul că pot fi folosite fără nici un fel de probleme dacă le conectaţi cu fir la o sursă de semnal. În acest mod anulaţi complet ideea de wireless din titlu, dar măcar vă puteţi bucura de calitatea audio specifică produselor acestui brand.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...