Jump to content

Apple - Iphone 6


King !

Recommended Posts

telefon-mobil-apple-iphone-6-64gb-gold-2

iPhone 6 nu este doar mai mare, ci și mai bun din toate punctele de vedere. Mai mare, dar mult mai subțire. Mai puternic, dar remarcabil de eficient energetic. Cu o suprafață netedă de metal care face lin trecerea către noul ecran Retina HD. Un design uniform în care componentele hardware și software funcționează în perfectă armonie, creând o nouă generație de iPhone, mai bună din toate punctele de vedere.

4,7inchi

iPhone 6

   
5,5 inchi

iPhone 6 Plus

 
iPhone e mai mare ca până acum și mai subțire ca niciodată.

Ca să proiectăm un iPhone cu un ecran mai mare și mai avansat a trebuit să testăm limita imposibilului. De la designul în care sticla și metalul par că se contopesc și până la profilul stilizat, fiecare detaliu a fost conceput cu atenție pentru a-ți îmbunătăți experiența. Și chiar dacă ecranul este mai mare, iPhone 6 tot se simte perfect când îl ții în mână.

6,9mm

iPhone 6

7,1mm

iPhone 6 Plus

 
 
 
Nu e doar un ecran mai mare. E un ecran mai bun.

Una e să faci un ecran mai mare. Alta e să faci un ecran Multi-Touch mai mare, cu culori strălucitoare și contrast mai ridicat la unghiuri de vizionare și mai largi. Exact asta am făcut noi cu noul ecran Retina HD.

1334×
750

REZOLUȚIE iPhone 6

1920×
1080

REZOLUȚIE iPhone 6 Plus

 
Colosal de puternic. Extrem de eficient.

Având la bază arhitectura pe 64 de biți specifică desktopurilor, noul cip A8 oferă mai multă putere, chiar și pentru un ecran mai mare. Coprocesorul de mișcare M8 colectează în mod eficient informații de la senzorii avansați și noul barometru. Și datorită faptului că durata de autonomie a bateriei este mai mare, iPhone 6 te lasă să faci mai multe, mai mult timp ca oricând.

 
64biți

ARHITECTURĂ

A8

Cip

M8

COPROCESOR DE MIȘCARE

 
Camera revoluției foto, acum și a celei video.

iPhone este cea mai utilizată cameră foto din lume. Iar acum camera iSight are un senzor nou cu Pixeli de focalizare și caracteristici video noi, precum 1080p HD la 60 fps, ralanti la 240 fps și mod video în timp accelerat. Astfel, vei avea mai multe motive să imortalizezi mai multe momente și pe video.

Senzorul nou e compatibil cu Pixelii de focalizare și permite o focalizare automată mai rapidă.

ƒ/ 2,2

DIAFRAGMĂ

1,5µ

PIXELI

Wireless mai rapid. În lung și-n lat.

iPhone 6 funcționează cu tehnologii wireless rapide și se conectează la rețele din toată lumea. Iar datorită conexiunilor Wi‑Fi avansate, vei avea viteze wireless incredibil de rapide.

Siguranța poartă amprenta ta.

Tehnologia revoluționară Touch ID îți permite să accesezi în siguranță iPhone-ul tău cu parola perfectă: amprenta ta. De asemenea, poți să o folosești pentru a aproba achizițiile din iTunes și App Store, fără să fie nevoie să introduci parola ta.

Cea mai mare lansare iOS.

iOS 8 este cel mai avansat sistem de operare mobil din lume. Iar datorită noilor capabilități și caracteristici concepute pentru a profita la maximum de un ecran mai mare, iOS 8 nu este doar partenerul perfect pentru iPhone 6. Este punctul de pornire al unei experiențe pur și simplu grandioase.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...