Jump to content

Telefon Mobil Sony Xperia Z3 4G Black


King !

Recommended Posts

Descoperiti experiente noi
telefon-mobil-sony-xperia-z3-d6653-4g-bl

Design premium si cel mai ridicat indice de impermeabilitate
Xperia Z3 este smartphone-ul care realizează mai multe si merge mai departe – indiferent dacă aceasta se referă la o plimbare prin ploaie sau un salt în piscină în cea mai fierbinte zi a verii. Având cel mai ridicat indice de impermeabilitate*, puteti să găsiti drumul printr-o ploaie torentială, să realizati fotografii subacvatice sau doar să stergeti telefonul după o vărsare accidentală de lichide. În combinatie cu o carcasă foarte subtire si un cadru din aluminiu, Xperia Z3 este smartphone-ul cu Android care îmbină durabilitatea cu frumusetea.

Creati amintiri la fel de strălucitoare ca viata
telefon-mobil-sony-xperia-z3-d6653-4g-bl

Tot ceea ce stim despre aparate foto, la îndemâna dvs.
Cele mai bune momente din viata dvs. merită mai mult decât fotografii întunecate si neclare. Anii de experientă a companiei Sony în domeniul aparatelor foto au condus la Xperia Z3, un telefon premium cu tehnologii Cyber-shot si Handycam. Astfel încât puteti să surprindeti zâmbetul în orice lumină, să înregistrati clipuri video stabile în timp ce vă aflati în miscare si să realizati fotografii subacvatice clare. Iar atunci când doriti să faceti ca fotografiile si clipurile video extraordinare să fie si mai bune? Puteti da frâu liber creativitătii cu cea mai cuprinzătoare selectie de aplicatii unice pentru aparatul foto Xperia. Este cel mai bun aparat foto pentru smartphone pe care l-am realizat până acum, pentru a ne asigura că amintirile dvs. rămân la fel de vibrante ca în viata reală.

Jucati-vă la un alt nivel
telefon-mobil-sony-xperia-z3-d6653-4g-bl

Singurul smartphone cu jocuri PS4™
Luati-vă adio de la jocurile generale. PS™ Remote Play de pe Xperia Z3 aduce jocuri PS4 adevărate într-un telefon premium*. Accesati consola PS4 prin reteaua WiFi rezidentială si jucati jocurile preferate în orice încăpere cu controlerul DUALSHOCK®4. Xperia Z3 îmbină cele mai recente jocuri cu cele mai bune tehnologii Sony. Cu un afisaj foarte strălucitor si tehnologia digitală de eliminare a zgomotului, nu a fost niciodată mai usor să vă lăsati cuprins de febra jocului.

Realizati mai multe pentru mai mult timp
telefon-mobil-sony-xperia-z3-d6653-4g-bl

Un smartphone cu multe dotări si o durată de functionare a bateriei timp de două zile
Xperia Z3 combină materiale premium cu cele mai bune tehnologii Sony pentru a vă oferi o experientă mai bună de utilizare a smartphone-ului, în fiecare oră a zilei. Am combinat cel mai bun aparat foto impermeabil al nostru si o capacitate de joc de nivel superior cu o baterie unică, cu o durată de functionare de două zile*. Este un smartphone care vă permite să realizati mai multe ca oricând, fără întreruperi. Pentru cei care nu se multumesc să rămână la 10 %.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...