Jump to content

Un nou tip de telefon din partea companiei Sony XperiaZ4.


King !

Recommended Posts

sony-xperia-a4-large.jpg
 

Sony continuă să fie o companie japoneză, o particularitate care se reflectă în multe lansări exclusive, precum Xperia A4.

În urmă cu câteva luni, cei de la Sony şi-au anunţat în Japonia cel mai recent vârf de gamă, Xperia Z4. Acesta avea nişte specificaţii mai mult decât decente şi nu au trecut decât câteva săptămâni până a avut parte de o lansare globală şi a început să fie disponibil şi alte colţuri ale mapamondului. Este foarte probabil ca acelaşi sistem de propagare să se aplice şi în cazul noului Xperia A4.

Ilustrat în imaginea de mai sus, terminalul multicolor Xperia A4 a fost anunţat oficial în urmă cu câteva zile în Japonia. În comparaţie cu Z4, acesta nu vine cu o configuraţie la fel de actuală, dar ar trebui să nu dezamăgească utilizatorii mai pretenţioşi, mai ales când vine vorba de partea de captură foto-video. Gadgetul va fi construit în jurul unui panou HD de 4,6 inci, iar la interior va ascunde un quad core Snapdragon 801 tactat la 2,5 GHz şi 2GB RAM.

Memoria internă se va rezumă la 16GB, dar veţi avea în orice moment posibilitatea extinderii prin intermediul unor carduri microSD. Camera frontală va fi de doar 2,2 megapixeli, dar cea principală de 20,7 megapixeli cu un senzor Exmor R ar trebui să facă minuni atât în lumină naturală, cât şi condiţii de iluminare scăzută. Autonomia va fi asigurată de o baterie de 2.600 mAh.

Cum ne-au obişnuit în ultimii ani cei de la Sony cu smartphone-urile lor premium, Xperia A4 va fi certificat IPX5,8 şi IP6X. Aceste două particularităţi asigură o rezistenţă sporită la apă şi praf. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 5.0 Lollipop mascat de o interfaţă personalizată a japonezilor. Deşi configuraţia hardware peste medie se completează foarte bine cu aspectul atrăgător, doar o valoare aproximativă a preţului, pe care momentan nu o cunoaştem, ne poate confirma sau infirma dacă vorbim de un succes de piaţă.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...