havana 147 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Nume : AndreyNick : NeW bOyVârstă : 20Motiv : Am mai facut una acum cateva zile, a fost respinsa. Acum am revenit cu o cerere pentru ca am mai facut niste topicuri interesante, unul chiar a dat roade, sper sa contiunuie. Promit ca o sa intru zilnic, o sa ma ocup de problemele membrilor din acea sectiune si o sa ma ocup de toate aniversarile importante.Adresa de contact : junky_rf@yahoo.comTimp alocat forumului: minim 2 oreCe secţiuni doreşti să moderezi?: SocialDe ce ai ales aceste sectiuni?: Pentru ca este cea mai simpla sectiune, si eu cum e prima data cand moderez pe aceasta comunitate, ca oricine am decis sa incep de undeva mai jos.De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Pentru ca este cea mai dezvoltata comunitate si pentru ca forumul nu are virusi ca altele.Ai mai moderat pe IPB?: DaCe înţelegi prin "Post hunt"?: Post inutil, cum zicea si Minnie, pentru +1Ce înţelegi prin "Dublu post"?: 2 posturi intr-un interval de timp de 24h realizate de acelasi User.Ce înseamnă "Warez"?: Piratare.Ce înseamnă "NSFW"?: Not Safe For WorkCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: post hunt= post inutil; off-topic= post paralel cu subiectulCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi?: O sa vin cu idei noi, amuzante, creative si educative.Ai citit regulamentul forumului?: Citit si inteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 (edited) Daca esti de acord sa te ocupi si de sectiunea Resurse Counter Strike te accept. # Acceptat ! Edited May 14, 2015 by SiLviu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts