Sp1dey 308 Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 # Descriere: Pluginu asta este facut de mine aproape in totalitate. Are 2x JUMP, Are 3 feluri de Grenazi, Armour/Health toate la 100.# Download: Aici Aici# Nume: V.I.P #Classic.# Versiunea: 2.0# Instalare: => Fisierul VIP.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting => Fisierul VIP.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins => Fisierul vip.txt il puneti in principalul folder al serverului cstrike=> Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma:VIP.amxx # Cvar-uri[Necesita]:vip_bulletdamage "1" - Afiseaza dmg-ul facut unui jucatorvip_hud "1" - Arata Vip-urile online in HUD prin scrierea in chat a comenzii /vipsvip_hp_kill "10" - Hp primit pe un killvip_hp_hs "25" - Hp primit pe un hsvip_hp_max "100" - Valoarea maxima a hp-ului pe care o poate avea Vip-ulvip_money_damage "3" - Banii primiti pe un damagevip_money_kill "500" - Banii primiti pe un killvip_money_hs "1000" - Banii primiti pe un hsvip_gun_menu "1" - Afiseaza meniul cu armevip_jumps "2" - Permite efectuarea mai multor sarituri deodatavip_maxjumps "1" - Cate sarituri in plus poate sa faca deodatavip_items_round "abcdefg" - Primiti diverse obiecte la inceputul fiecarei rundea - He Grenadeb - Flashbang (x2)c - Smoke Grenaded - Deaglee - Vest + Helmf - Defuse Kit (Doar CT)g - NightVision # Modules Necesare: funfakemeta_utilhamsandwichengine Link to comment Share on other sites More sharing options...
maNIa 217 Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 (edited) Fa-mi si mie un server vip te rog. Vip-ul sa fie acordat in fisierul vips.ini nu in acelasi folder cu adminele. SI as vrea sa aibe niste cvar-uri care sa imi permita sa dau HAPPY HOUR intre ce ore vreau eu, adica sa fie free vip de la ora 00:00 pana la 08:00 de exemplu. Mersi Edited September 15, 2015 by WiNdOwS^_^ Ma omule numai fa posturi degeaba poti sa ii spui asta in PM data viitoare nu te mai iert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cnz # k1d 2 Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Ce flag iti trebuie pentru a fii V.I.P , adica ce flag trebuie sa adaug la user.in pentru a se activa vipul unui jucator ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts