SunsHinE 0 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Descriere plugin cerut: Vip respawn cu arme goldAlte informatii: Vip-urile cu flagul T de pe server sa poata sa acceseze un meniu /vipmenu , prin care sa le dea sa aleaga dintre aceste 4 arme: 1.Ak47 GOLD2.M4a1 GOLD3.AWP GOLD 4.Deagle GOLDSa nu fie dmg-ul nimic schimbat doar atat ce v-am cerut si fara buguri daca va rog , mersi mult ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoMaNya What 15 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Hmm sunt greu de facut am sa incerc.Am facut un plugin de genu dar nu erau goldPoti pune un plugin vip normal uite : LINK: http://fisierulmeu.ro/25K1IETE0COO/VIPv2-05-rar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Liviu 56 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Ti-am facut eu cum ai zis ! Instalare: 1.Fisierul classic_vip_v0.3.amxx il adaugati in addons/amxmodx/plugins2.Fisierul classic_vip_v0.3.sma il adaugati in addons/amxmodx/scripting3.Fisierul VIP.html il adaugati in addons/amxmodx/configs4.Fisierele din folderul models le adaugati in cstrike/models5.In addons/amxmodx/configs/plugins.ini adaugati classic_vip_v0.3.amxx Download : Click Here Topic Closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts