Jump to content

Huawei sa lansat oficial si în România


LuK.ZEW #

Recommended Posts

Huawei a lansat oficial în România noul său vârf de gamă P8, la aproximativ o lună după lansarea globală şi va fi prezent în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă şi în magazine.

 

“Lansarea Huawei P8 pe piaţa din România este un prilej de bucurie, dar şi o provocare. Noul nostru vârf de gamă are toate atuurile necesare pentru a deveni un succes de vânzări, aşa că provocarea noastră este ca publicul să afle tot ceea ce poate face telefonul, ca mai apoi să îl aleagă.” a declarat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei România.

 

Telefon dual-SIM, Huawei P8 este motorizat de procesorul octa-core Kirin 930, ajutat cu 3GB memorie RAM. Modelul dispune de două camere foto performante şi tehnologii inovatoare, precum funcţiile Search phone by Voice, Signal+ şi modul Regizor. Camera foto principală de 13 MP beneficiază de stabilizare optică şi integrează primul senzor RGBW în patru culori din lume, asistat cu un procesor de imagine la nivelul unui DSLR, permiţând reducerea zgomotului în momentul fotografierii, prin detectarea inteligentă a mediilor cu un contrast înalt.

 

huawei_p8_3.jpg

 

„Mulţi dintre uilizatorii din România iau decizia de cumpărare în funcţie de camera foto a smartphone-ului, aşa că era natural să le oferim una din cele mai bune alternative de pe piaţă.” a completat Sorina Măcărescu, director divizia de terminale Huawei România.

 

Un alt plus îl reprezintă cele patru stiluri de fotografiere ale modului Light Painting: Taillights Track, Silky Water, Star Track şi Light Graffiti, promiţând fotografii creative la calitate profesională în condiţii de iluminare scăzută. De exemplu, modul Light Painting, unul din cele patru moduri pentru fotografii în condiţii de iluminare scăzută, utilizează diafragma manuală a camerei pentru a captura fascicule largi de lumină.

 

Modul Regizor al Huawei P8 promite obţinerea de conţinut video la nivel profesional pe un smartphone. Utilizatorului poate controla alte trei smartphone-uri bazate pe Android, clipurile video înregistrate simultan din patru unghiuri diferite fiind sincronizate automat pentru editare.

 

Datorită tehnologiei propietare Huawei Signal+, a antenei duale, dar şi a tehnologiei Rapid switching, smartphone-ul poate recunoaşte care este cel mai bun mod de utilizare. Când unul din capetele antenei este acoperit şi semnalul devine slab, Huawei P8 poate trece instant la celălalt capăt al antenei, cu mult mai repede decât smartphone-urile tradiţionale, asigurând menţinerea unui semnal puternic.

 

Huawei P8 va fi disponibil spre vânzare de la începutul lunii iunie, la un preţ de 499 Euro, la partenerii Huawei.

 

Sursa : go4it.ro
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...