Sp1dey 308 Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 # Descriere: Cu acest plugin, adminii au skin-uri diferite fata de jucatori normali.# Download: Download.# Nume: Skin Admini.# Versiunea: Nu are# Instalare:=> Fisierul manga_adminmodels.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugin=> Copiati cele doua foldere (de la resurse) si il puneti in cstrike/models/player=> Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma:manga_adminmodels.amxx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # 1,111 Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Modelele au rulat pe serverul meu , insa formeaza LAG Cateva imagini La CT : La terro : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted June 13, 2015 Author Share Posted June 13, 2015 Eu l-am testat mai demult si nu mi-a dat lag... dar mai depinde de host si pluginurile puse in ftp... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@LeX 1 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Eu l-am testat mai demult si nu mi-a dat lag... dar mai depinde de host si pluginurile puse in ftp... aici ai dreptatem, schimbarea modelelor originale poate duce la lag dar nu toate, si ai dreptate si cu hostul si pluginurile bagate in ftp, daca un server are 30+ pluginuri credeti ca are lag sau nu?, dar depinde si de host, in fine vad ca o lungesc cam mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts