LuK.ZEW # 1,111 Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 # Titlu: [Plugin-RF] no_comanda # Descriere: Cu ajutorul acestui plugin odata ce tastati o comanda spre exemplu "/spec" ea nu va aparea in chat (say) # Download: http://www.girlshare.ro/34880000.1 # Nume: no_comanda # Versiunea: - # Instalare: => Fisierul no_spec.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting => Fisierul no_spec.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins => Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: no_spec.amxxPuteti modifica pluginul de la linia : if(equal(szArgs,"/spec",strlen("/spec"))) P.S : Pluginul ruleaza la mine pe server. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cadillac 5 Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 (edited) Folositor. Edited June 27, 2015 by Vallentin Avertisment verbal : Post-Hunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
@LeX 1 Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 da..., eu cand vreau sa ma puns spec prin comanda /spec nu merge nu ma pune spec, puteai sa faci un fel de ghostchat ca numai adminii sa vada ce se scrie ascuns, chear si duap gag, am mai vazut genul acesta, nu mai stiu cum se numeste pluginul ca il postam aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # 1,111 Posted June 30, 2015 Author Share Posted June 30, 2015 da..., eu cand vreau sa ma puns spec prin comanda /spec nu merge nu ma pune spec, puteai sa faci un fel de ghostchat ca numai adminii sa vada ce se scrie ascuns, chear si duap gag, am mai vazut genul acesta, nu mai stiu cum se numeste pluginul ca il postam aici Daca te refri la serverul meu (real) , pleyeri nu se pot pune spec , doar admini ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts