Jump to content

G-mail va oferi cat de curand adrese personalizate / Contra cost


LuK.ZEW #

Recommended Posts

În curând, Gmail va primi o funcţie utilă pentru cei care îşi doresc o adresă de email personalizată. Se pare că Google va implementa un nou tip de conturi premium, care vor oferi posibilitatea de a tranforma clasica adresă de email „[nume]@gmail.com” într-o adresă cu domeniu propriu. Deşi compania nu a anunţat încă oficial aceste funcţii, acestea au apărut pentru scurt timp pe site.

 

gmail-640.jpg?width=640&height=360

 

Astfel de funcţii erau deja disponibile pentru utilizatorii de Gmail for work, însă acum vor veni şi pentru cei care folosesc varianta obişnuită a serviciului de mesagerie electronică. Pentru a beneficia de posibilitatea de a primi mesaje pe adrese de genul [nume]@[domeniu].com, va fi necesară însă plata unui abonament lunar. Au fost listate trei variante, cu trei preţuri diferite: Gmail Custom Adress, Gmail for work şi Gmail for work unlimited.
 
Pentru 2 dolari pe lună primeşti doar adresă personalizată, fără nicun beneficiu în plus. Cei care vor Gmail for work vor trebui să plătească 5 dolari lunar şi primesc pe lângă adresa proprie şi spaţiu dublu de stocare (de la 15 la 30 GB), suport tehnic în orice moment, cât şi acces la o serie de unelte orientate către business. În cele din urmă, pentru 10 dolari pe lună, abonaţii unlimited primesc toate beneficiile anterioare, alături de stocare nelimitată (sau 1 TB pentru fiecare utilizator în parte pentru grupuri mai mici de 5) şi funcţii avansate precum Archiving şi eDsicovery.
 
gmail-paid-640.jpg?width=640&height=443
 
Întrucât Google nu a anunţat oficial aceste abonamente, nu este clar când vor fi lansate pentru public.
 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...