Parazitiiii 2 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 (edited) Aștept păreri , sfaturi ,critici PSD-ul nu îl salvez dar o să îl salvez dacă mi se cere Dar vă pot oferi stock-ul Avatare? Semnatură? Edited August 6, 2015 by Parazitii Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarveySpecter 120 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Da-mi psd, la avatar-ul asta? http://i.imgur.com/AD8cmcW.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parazitiiii 2 Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 (edited) Nu ai citit mai sus nu am psd , stock iti ofer cu cea mai mare placere Si stai linistit nu am R.I.P stock-urile sunt luate de sectiunea Desinger Help resurse si Are Denisa acolo stock-uri cu cars# :* #De azi o sa salvez orice psd si o sa va arat Edited August 6, 2015 by Parazitii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Te pricepi bine, Olanddezu ) . Un sfat : A lucra in PHOTOSHOP nu inseamna sa iei lucrarile altuia / facute de altul si sa pui un text . A lucra in PHOTOSHOP inseamna sa faci cap coada TOT, sa modifici imaginea total ! Incearca sa aburesti pe altcineva legat de faza cu PSD-urile . T/C pentru RIP + ca vei fi sanctionat pentru multiaccount . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts