Jump to content

Telefonul ce cantareste greutatea fructelor


DeY01

Recommended Posts

    Huawei-Mate-S-Colors-550x361.jpg

 

 

 

       Ieri, la IFA Berlin 2015, Huawei a anuntat un nou smartphone, pe numele sau de Mate S. Acesta vine cu touchscreen de tip Force Touch, capabil sa masoare forta cu care se apasa pe acesta. 

      Telefonul este, practic, un raspuns pentru iPhone 6 Plus, varful de gama de la Apple. Asta pentru ca Mate S chiar este un varf de gama, avand un ecran de 5.5 inch AMOLED Full HD acoperit de o sticla 2.5D Gorilla Glass 4. Avand force display duce la un nivel superior tehnologia Knuckle Control, care permite realizarea de diferite actiuni prin atingerea ecranului.

        Sub capota are un chipset facut de Huawei, numit Kirin 935, cu un procesor quad-core la 2.2 GHz, 3 GB RAM si 32 GB sau 64 GB spatiu de stocare. Camera de pe spate are un senzor BSI de 13 megapixeli si o lentila cu f/2.0. Camera are si stabilizare optica de imagine. Pe fata Huawei Mate S are o camera de 8 megapixeli cu f/2.4 si focus fix.
        Bateria are 2700 mAh, cantareste 156 de grame si este gros de 7.2 mm. Are Wi-Fi, NFC, Bluetooth, GPS si receiver FM. Pretul va fi de 650 de euro pentru versiunea standard si de 700 de euro pentru cea premium, se va lansa pe mai multe piete luna aceasta.
 
sursa:totuldespreit
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...