Jump to content

Assassin’s Creed: Syndicate


Vallentin

Recommended Posts

header.jpg?t=1441111625


Data lansarii: 19 Noiembrie 2015
Producator: Ubisoft Quebec , in colaborare cu : Ubisoft Annecy , Bucuresti , Kiew , Montreal , Motpellier , Shanghai , Singapore , Sofia , Toronto studios.
Gen : Actiune , Aventura



Actiunea din Assassin's Creed: Syndicate va avea loc in Londa, in a doua parte a secolului al XIX-lea, in plina revolutie industriala. In prim plan se vor afla doi asasini: fratii Jacob Frye si Evie Frye, pe umerii acestora cazand sarcina de a elibera populatia asuprita de nelipsita amenintare templiera. Ambele personaje vor fi jucabile, Jacob fiind adeptul confruntarilor directe, numai bune pentru a scoate in evidenta noul sistem de lupta corp la corp al jocului, in timp ce Evie prefera umbrele si abordarea silentioasa.

Eroii vor avea la dispozitie mijloace de transport rapid prin oras: un grappling hook pentru escaladarea instantanee a clădirilor, ce poate fi folosit si pentru a atasa zip-lines, extrem de utile atunci cand se urmareste asasinarea de la inaltime a unei victime. De asemenea, aflata in plina dezvoltare industriala, Londra va fi impanzita de trasuri, pe care jucatorul le poate controla la randul sau, si linii ferate, trenurile putand fi folosite pentru a parasi rapid locul unui asasinat.

Assassin’s Creed: Syndicate va fi lansat pe 23 octombrie 2015, in versiuni pentru PlayStation 4 si Xbox One, in timp ce editia pentru PC si Steam se va lasa aşteptata pana pe 19 noiembrie 2015.



OkDm3kO.png?1

1.

1249194798957897645.png

 

2.

2864168-assassins_creed_syndicate_gang_l

 

3.

2864167-assassins_creed_syndicate_combat

 

4.

2864170-assassins_creed_syndicate_naviga

 



CEClKhT.png?1

https://m.youtube.com/watch?v=8L8XBxxTIlw



Jocul o aparut ai pe steam si poate fi pre-comandat la pretul de 59.99€

Assassin's Creed® Syndicate = Magazin Steam

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

header.jpg?t=1441111625


 


 


De ieri o aparut un nou video din Assassin`s Creed Syndicate , de aceasta data fiind vorba de o misiune avandu-l in prim plan pe Jacob Frye,nu tocmai un maestru in ale stealth-ului.


 


Inainte de toate trebuie admirat stilul acestuia de a nu-i pasa ca intra intr-o zona interzisa, indiferent de numarul inamicilor pe care ar putea sa ii intalneasca,


 


Sistemul de lupta nu pare chiar nemaivazut, fiind prezent de cativa ani si in colectia Batman, mai nou in Middlle Earth: Shadow of Mordor si chiar intr-un joc mai nou care se numeste Mad Max. Cand un sistem functioneaza, de ce sa il schimbi ?


 


Cand exista un joc cu stealth la baza, dar care lasa loc oricarui stil pe care jucatorul il prefera. Din ce in ce mai multe titluri si colectii adopta acest mod de a trata jocurile si este un lucru bun. Astfel, dezvoltatorii se asigura nu numai ca poate fi jucat de oricine dar, in acelasi timp ofera cu privire la fiecare obiectiv, misiune sau chiar rejucare cumpleta, adoptand noi tactici si folosind noi mijloace.


 


Chiar daca este un video de doar 4 minute si a fost scoasa cea mai importanta parte a acesteia pentru a evita un spoiler. Ii suficient si atat decat sa fie doar misunea cu Evie si maestria ei in arta stealth-ului.


 


 


Ca si data de lansare a jocului este tot 19 Noiembrie pentru PC , iar pentru Xbox One si PlayStation 4 pe 23 Octombrie. Sam Kolev, managerul de productie a studioului din Kiev spunand ca "cele 4 saptamani aditionale ne ajuta sa finalizam si sa optimizam jocul".


 


 


CEClKhT.png?1


Inca nu ii si pe YouTube.


Dar daca apare o sa revin cu edit.


http://www.ign.com/videos/2015/09/09/new-assassins-creed-syndicate-mission-walkthrough-how-high-can-jacobs-body-count-get-ign-first


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...