Jump to content

Apple a lansat noile iPhone 6S si 6S Plus, dar si tableta iPad Pro


DeY01

Recommended Posts

     Despre noile iPhone-uri nu sunt multe de spus. Tot ceea ce stiam din zvonuri s-a adeverit. Astfel, acestea au pastrat dimensiunea ecranului si rezolutia, si au adus imbunatatiri pe partea foto. Noile terminale au camere de 12MP si pot filma 4K. Camera frontala a evoluat la 5MP, iar ecranul poate fi folosit drept blit, atunci cand lumina este slaba. Ecranul isi mareste luminozitatea de 3 ori mai mult decat limita maxima, doar pentru un selfie.

apple-iphone-6s-live-_2232-550x367.jpg

      Carcasa celor doua modele este construita din aluminiu Seria 7000. Deci nu ar trebui sa se indoaie in buzunar. Senzorul de amprenta a trecut la generatia a doua, iar marea surpriza a fost tehnolodia Force Touch, denumita de Apple 3D Touch. Ce inseamna? Inseamna ca puteti accesa aplicatii si functii doar apasand pe ecran cu o anumita forta.   

      De exemplu, daca apasati “mai tare” accesati o functie, iar daca apasati “mai incet” activati o alta functie. Am vazut cateva prezentari in timpul lansari si pare sa fie utila tehnologia. Mai ales ca in unele cazuri are rol de “clik dreapta”, ca sa spunem asa.

       De mentionat ca procesorul este un A9X, acesta fiind cu peste 50% mai rapid fata de modeul anterior, iar chip-ul grafic este foarte puternic. Cam acestea au fost cuvintele cheie. S-a anuntat o noua culoare, Rose, iar preturile sunt exact ca cele de anul trecut. Deci cel mai probabil, in Romania va ajunge sa coste undeva la 4000 de lei un iPhone 6S de 16 GB.

       Pretul pentru aceasta tableta pleaca de la 800 de dolari si poate ajunge pana la 1000 de dolari. Daca mai includeti si accesoriile (stylus-ul si tastatura) ajunge pe la 1300 de dolari. Va fi disponibila din luna noiembrie.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...