Jump to content

Samsung Galaxy S7


Vallentin

Recommended Posts

Samsung Galaxy S7 ar putea avea doua camere foto pe spate.


 


Samsung-Galaxy-S6-%C3%AEnainte-de-lansar


Info poza : Samsung Galaxy S6 inaintea de lansarea lui Galaxy S7 .


 


 


 


Recent, au aparut zvonuri pe internet in legatura cu viitorul Samsung Galaxy S7.


 


 


Odata cu lansarea oficiala a noului Samsung Galaxy Note 5, era doar o chestiune de timp pana sa apara si numeroase zvonuri in legatura cu viitorul Samsung Galaxy S7.


Despre viitorul telefon au mai aparut stiri pe parcurs, majoritatea avand legatura, insa, cu productia acestuia. Astfel, garantie unei schimbari in metoda  de creare, noul flagship ar putea fi pregatit pana la finalul acestui an. Mai exact, Samsung ar putea renunta la metodologia "Waterfall" in favoarea undei denumite "Agile", care ar putea scurta procesul de dezvolatare cu aproximativ doua luni.


 


Dupa cum scrie Phonearena, coreenii ar putea implementa un ecran mai mare, de 5,7 inci, alaturi de o camera dubla pe spate, similara pe care ati mai vazut-o pe HTC One M8. De asemenea, Samsung ar putea apela la doua procesoare: un Qualcomm Snapdragon 820 si un Exynos insa ramane de vazut daca aceste detalii se vor dovedi adevarate.


 


qualcomm_snapdragon_820_evi_05_08_2015.j


60584-samsungexynos.jpg


Info poze :Cele 2 procesoare amintite mai sus.


 


Agile, procesul ,mentionat mai sus, permite companiei sa construiasca un produs in diverse module si in diferite etape scurte numite sprinturi. Conform site-ului GForGames, unul din marile avantaje ale acestei metode este ca, dupa fiecare sprint, produsul este testat, iar pe parcurs, pot fi aduse modificari intregului proiect. Cu Waterfall, insa, un stagiu ar putea incepe doar dupa ce a luat sfarsit precedentul proiect, iar modificarile pe parcurs erau imposibile.


 


sgs6-edge.jpg


Info poza : Samsung Galaxy S6 Edge | Samsung Galaxy S7 ar putea aparea


in luna Decembrie prin folosirea metodei Agile.


 


 


 


  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...