Jump to content

Surpriza apple a fost inovatia unui roman !


LuK.ZEW #

Recommended Posts

WNbTH6v.jpg?1


Gigantul Apple a prezentat ce-a avut el mai bun cu ocazia evenimentului de miercuri seara. Cunoscatorii, insa, nu au fost prea impresionati.
Una dintre marile functii prezentate de Apple , Live Photos, acele fotografii in care imaginea se misca, nu este chiar originala. O idee asemanatoare a avut si romanul Radu Rusu, care a lansat Fyuse. Tanarul are 33 de ani si este din Alba-Iulia. El a absolvit Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.
Startup-ul romanului a primit recent si o finantare de la Google, astfel ca si-a dorit sa dezvolte Fyuse, gandindu-se ca este o aplicatie a viitorului, mai cool decat Instagram.
Romanul lucreaza de ani de zile la aceasta aplicatie, care seamana uluitor cu Live Photos de la Apple.


https://youtu.be/UfqNL4F_qX4""/>

Telefoanele HTC One M9 au de asemenea Zoe, care face aproximativ acelasi lucru.
Live Photos a fost prezentat aseara de Phil Schiller, in cadrul evenimentului grandios Apple. Este un nou feature al camerei, care transforma orice fotografie intr-un fel de GIF animat sau de scurt filmulet.
Pentru ca lumea sa adopte repede trendul, cei de la Apple s-au gandit ca functia sa se aplice automat fiecare poza facuta cu un iPhone 6S sau 6S Plus. Camera inregistreaza cu o secunda si jumatate inainte sau dupa ce faci poza, si astfel rezulta o imagine animata.
Exista si alte lucruri noi prezentate aseara de Apple, dar care au fost gandite inainte de altii, scrie Wired:
iPad Pro si Surface Pro
APkVJcV.jpg?1

Apple TV si Roku
f6O61X5.jpg?1

Morph si 3D Touch
z0DsgE4.jpg?1
Pencil:
x6wzhZU.jpg?1
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...