Jump to content

Primele zvonuri despre Galaxy S7


DeY01

Recommended Posts

     Poate prea devreme despre un zvon legat de Galaxy S7, insa internetul este plin de astfel de informatii. Si daca calculam cat mai avem pana la o posibila lansare, jumatate de an pare mult. Si totusi, haideti sa aflam ce ar putea sa ofere noul terminal.

       Un device cu numele de cod Lucky a aparut intr-un benchmark, AnTuTu mai exact, unde era prezentat cu platforma Exynos 8890. Asta se intampla cu cateva zile in urma. Tot atunci se spunea ca Lucky este numele de cod pentru Galaxy S7. Si de aici lucrurile devin interesante.

       Dar mai ciudat este ca acelasi telefon, Lucky, a debutat ieri in acelasi AnTuTu cu o alta platforma, Snapdragon 820. Si asta explica multe. Recent am citit ca viitorul S7 va fi disponibil in doua versiuni cu dimensiuni diferite, si ca Samsung testeaza si platforma de top Qualcomm. Facand legatura, S7 ar putea debuta in 2 variante, fiecare cu o platforma diferita.

       Dar sa revenim si la restul specificatiilor. Modelul din AnTuTu are ecran de 5.7 inch QHD, camera de 16MP pe spate si 5MP pe fata, 4 GB de RAM si 64 GB de stocare. Iar ca OS are Lollipop 5.1.

      Versiunea finala ar putea debuta cu camera de 20MP ISOCELL si memorii ce au la baza tehnologia UFS 2.0, care din pacate nu are controller pentru memorie suplimentare, adica nici S7 nu va avea slot de card microSD.

Asta este tot ce stim pana acum. Cu cat ne apropiem mai mult de debut, cu atat zvonurile vor fi mai precise.

 

sursa:arenait

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...