Jump to content

Este unul dintre cele mai scumpe telefoane din lume!


LuK.ZEW #

Recommended Posts

este-unul-dintre-cele-mai-tari-telefoane

 

Vertu a lansat un update pentru flagshipul companiei.

 

Compania cunoscuta pentru smartphone-urile de lux, Vertu, a lansat o versiune noua pentru flagship-ul Signature Touch. Acesta este unul dintre cele mai puternice telefoane de pe piata, avand procesor Snapdragon 810 si 4GB de RAM!

 

Si restul specificatiilor sunt de top - are un display de 5.2 inch 1080p acoperit cu cristale de safir, o camera de 21MP ce poate filma la rezolutie 4K si o camera frontala de 2.1MP. Vine din start cu 64GB spatiu de stocare ce poate fi marit insa cu carduri de pana la 2TB!

 

Vertu Signature Touch are 2 speakere stereo, conectivitatea include Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC si suport 4G LTE. Vine din start cu Android 5.1, precum si cu imbunatatiri aduse de Vertu la sistemul de operare.

 

Bateria este una buna, de 3.160mAh. Noua versiune include QuickCharge 2.0 al celor de la Qualcomm si incarcare wireless Qi.

 

Telefonul va fi disponibil pentru precomanda incepand cu 28 septembrie pana pe 8 octombrie, vanzarea practic incepand pe 16 octombrie. Pretul telefonului incepe de la 8.850 de euro si ajunge pana la 18.600 de euro, in functie de combinatia de metal si pielea exotica aleasa.

 

 

 

 

este-unul-dintre-cele-mai-tari-telefoane

yoda.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...