Jump to content
Sign in to follow this  
LuK.ZEW #

Lumia 550 cu windows 10 !

Recommended Posts

Alaturi de noile flagship-uri cu Windows 10 Mobile, Microsoft a prezentat si un nou dispozitiv care marcheaza punctul de intrare în familia de dispozitive Lumia. Este vorba despre modelul Lumia 550, care vine cu specificatii modeste, pasind în urma modelulu Lumia 520, cel mai popular smartphone Windows Phone de pana acum.

 

Lumia 550 nu se laudă cu specificatii de top, dar istoria smartphone-urilor Microsoft entry-level sugereaza ca va asigura performanta decenta pentru pretul cerut. Acesta este echipat cu un display de 4,7” în diagonala cu rezolutie HD, un chipset quad-core Snapdragon 210 şi 1 GB memorie RAM. Smartphone-ul integrează un modul de 8 GB pentru stocare interna, care poate fi suplimentat cu un card microSD de până la 200 GB.

 

microsoft-lumia-550-640.jpg?width=640&he

 

 

Camera foto de 5 megapixeli înregistreaza clipuri video la rezolutie HD, în timp ce camera frontala ofera captura foto la 2 megapixeli şi video la rezoluţie VGA. Lumia 550 se încarcă printr-un port micro-USB, nu este compatibil cu funcţia Cotinuum, dar este pregatit pentru conexiuni de date LTE, Microsoft promiţând 17 ore de convorbiri pe o conexiune 4G. Această performanţă este datorată acumulatorului cu o capacitate de 1905 mAh.

 

Noul Lumia 550 este aşteptat în această toamnă alaturi de variantele de top la un preţ de 140 de dolari în Statele Unite.

 

 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...