Jump to content

ANUNŢ ADMINI !


sxlovesrose

Recommended Posts

Deschid acest topic prin a anunta toti adminii server-ului MIX.RANGFORT.RO , ca de acum inainte se va tine cont si de activitatea pe forum nu numai pe server. Toti doriti grade mari , prin "munca" putina , ca sa fie totul frumos va invit pe forum prin a raspunde la viitoarele cereri admini, reclamatii , cereri unban s.a.m.d . 

 

Un lucru foarte important la cererile admini , nu veniti doar cu "PRO" , si atat ...va rog sa si argumentati de ce acel jucator merita admin sau nu . De exemplu : " PRO, este foarte activ pe server, are un comportament ok " , sau "CONTRA , nu ai activitatea necesera pt a primi admin sau injuri prea mult pe server , nu meriti "

 

Cei care au ceva de argumentat ,va invit sa lasati post in acest topic, iar cei care sunt de acord cu aceasta regula ,va rog scrieti " Am luat la cunostinta sau sunt de acord " , ca sa nu va mirati de ce ati luat remove sau -1 .

 

De asemenea va astept cu sugestii si propuneri !

Link to comment
Share on other sites

Se pare ca unii nu practica forumul, deci nu amenint pe nimeni cu remove, dar se pare ca unii chiar nu vreti sa facem treaba .

 

Faceti demo-uri/ss-uri si nici macar nu va uitati ?! Vreti sa ma uit eu in locul vostru ? Daca nu va uitati numai faceti nene nimic.

Iar daca un jucator cere demo altui jucator, mai intai verificati-l daca e suspect de ceva si pe urma da-ti demo on sau ss, nu cum se trezeste unu si tipa "Demo on X, sau "fa-i poze lu ala" . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...