MaynorSTAR 0 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Descriere: Pe servere full se pune problema mereu de block facut de playeri.Acest plugin face sa poti trece prin coechipieri. Descarcare: Aici Nume: SemiclipVersiune: 1.0 Instalare:1. Fisierul semiclip.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins. 2. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati deasupra tuturor urmatoarea linie semiclip.amxx Cvar-uri (se adauga in fisierul amxmodx\configs\amxx.cfg): - Comenzi publice (se tasteaza in joc prin apasarea tastei Y): semiclip_enabled 1 - Daca vreti sa opriti pluginul puneti 0 aici. semiclip_teamclip 1 - Daca vreti sa se treaca doar prin coechipieri lasati 1 daca vreti sa se treaca prin toata lumea puneti 2. semiclip_transparancy 1 - Asta este pentru un aspect estetic cand esti la 1-2 m de jucator acesta devine transparent.Daca nu vreti puneti 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRJ 61 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 Da este bun , il recomand 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRr0r# CSGO # 7 Posted April 7, 2014 Share Posted April 7, 2014 ) foarte folositor eu pluginu. cate injuraturi am mai dat cand pe awp_bycastor32 imi facea cnv block )) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoMaNya What 15 Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Foarte Bun! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts