Jump to content

Cateva aplicatii back –to – school !


ReaL Low Head

Recommended Posts

Ei bine, din pacate a inceput scoala, si toate si-au reluat cursul firesc. Cu siguranta deja ati avut grija ca tot ce tine de ,,echipamentul”pentru scoala sa fie updatat. Noi va propunem 10 aplicatii pe care micutii ar fi indicat sa le foloseasca. Trebuie sa recunoastem ca, din pacate, obisnuitul ,,jucat afara” acum a fost inlocuit de tehnologie, fie ca aceasta consta in jocurile pe telefonul mobul, sau chiar pentru tablete. De aceea, urmatoarele aplicatii consideram a fi potrivite si indicate in ceea ce priveste scoala, si in principal folosirea limbii engleze. In principiu, aplicatiile complementeaza (nu inlocuiesc) lectura, joaca si antrenarea mentala, sau dezvolatarea conversatiei si aprofundarea notiunilor invatate la scoala.

 

Endless Wordplay (Gratuit)

 

iOS / Android

 

Dezvoltatorii aplicatiei, Originator Inc. au relizat de fapt mai multe aplicatii educationale cu denumirea 

Endless… si toate sunt foarte bune : monstruleti din desene animate ii ajuta pe copii sa scrie sis a numere correct. Endless Wordplay este ultima aplicatie aparuta, si contine puzzle-uri cu cuvinte care trebuie sa fie completate doar cu alte cuvinte cu care rimeaza, si formeaza propozitii si poezioare amuzante care ii va distra atat pe cei mici, cat si pe parinti. Aplicatia e structurata in lectii. Cateva sunt gratis, iar celelalte se pot cumpara in diferite pachete.

 

DragonBox Algebra 5+ (25.61 ron)

 

iOS/Android

 

Ecuatiile lineare inca ne dau bataie de cap chiar daca au trecut aproape zeci de ani de cand le-am studiat la scoala. Ei bine,daca doriti un mic ajutor pentru copii, sau de ce nu, un mare ajutor pentru dumneavoastra (care va poate ajuta san u pareti un real nestiutor in fata copilului dumneavoastra) aplicatia DragonBox Algebra pare a fi cea mai potrivita. Una dintre cele mai bune aplicatii va ofera peste 200 de puzzle-uri matematice, impartite in 10 capitole intr-o structura de joc care pur si simplu face totul sa para mai usor. Veti vedea ca situatia poate ajunge chiar si distractive daca o folositi impreuna cu copilul dumneavoastra, insa nu uitati ca trebuie sa il lasati pe el sa inteleaga mecanismul algebrei, si nu trebuie sa va lasati afectat de nostalgie!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...