Jump to content

Tableta Google Pixel C


LuK.ZEW #

Recommended Posts

Google a planuit cu maxima grija urmatoarea sa tableta dupa dezamagirea Nexus 9, rezultatul fiind excelentul (pe hartie) Google Pixel C. E bizar ca au trecut cateva luni de cand acest model a fost anuntat, dar nu am vazut nici urma de data de lansare. Azi avem informatii noi.

 

 

 

09_28_ChromePixelC_G.jpg

Se pare ca terminalul ar sosi în Google Store pe 8 decembrie, cel putin în Olanda. Varianta de 32 GB a acestui device va costa 499 de euro, iar cea 64 GB 599 the euro, in vreme ce tastatura cu încărcare prin inductie şi conectare prin magneti de înaltă putere va costa încă 169 euro. Faptul că acest produs debutează în Olanda înseamnă că ar trebui să vedem şi o lansare în restul Europei cel târziu la începutul anului viitor.

 

Pixel C este o tableta de 10.2 inch, cu rezolutie de 2560 x 1800 pixeli si are la interior un procesor Nvidia Tegra X1, dar si 3 GB RAM si Android 6.0 Marshmallow ca OS. Ca si notebookurile Google Pixel, acest model are o bara de iluminare LED în spate. Dockul tastatură are butoane in marime standard si permite ajustarea tabletei la un unghi de 135 de grade

 

Tastatura oferă 2 luni de viata a bateriei.

 

 

mobilissimo.ro

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...