Jump to content

Deus ex:Manking Divided


L0Ll @ I Want To Be King

Recommended Posts

deusex-mankind-divided.jpg

Pentru că jocurile anterioare au fost apreciate de public şi critici, foarte mulţi au fost curioşi când au auzit de viitorul Deus Ex Mankind Divided.
 
Se pare că este din ce în ce mai greu pentru un dezvoltator să ascundă detalii referitoare la un nou joc ce urmează a fi lansat în viitorul apropiat. De această dată este vorba de dezvoltatorul Square Enix, proprietarul licenţei pentru Deus Ex.
Dacă zvonurile ajunse pe internet în ultimele zile se confirmă, până la finele acestui an sau eventual în 2016, ar trebui să avem parte de un nou joc cu numele Deus Ex Mankind Divided. Acesta din urmă ar urma să fie lansat atât pe PC, cât şi pe Xbox One şi PS4. Informaţiile pe marginea sa au fost publicate pentru prima oară de o publicaţie online rusească, urmând ca la scurt timp să fie preluate şi de alte website-uri de renume.
 
Dintr-un set destul de stufos de imagini putem vedea că ambianţa jocului s-a modificat radical, dar îl avem în continuare în centrul acţiunii pe Adam Jensen. Anul în care se petrece acţiunea este 2029. Nu avem încă foarte multe detalii despre intriga noului titlu, dar oficialii Game Informer au afirmat că acesta va fi jocul de pe coperta următorului număr al revistei. Ca urmare, în câteva săptămâni ar trebui să obţinem toate răspunsurile legate de această lansare.
 
În altă ordine de idei, cei de la Square Enix au publicat în ultimele săptămâni mai multe teasere pe reţelele sociale sub titlul ,,Can’t Kill Progress” (Progresul nu poate fi omorât). În retrospectivă, anul trecut pe vremea asta, dezvoltatorul înregistra în Europa trademark-ul Deus Ex: Mankind Divided. Pe acelaşi subiect, David Anfossi, directorul Eidos Montreal afirma în octombrie 2013 că lucrează intens la un urmaş pentru Deus Ex: Human Revolution pe marginea subiectului segregării trans-umane

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...