Jump to content

Cum sa ascunzi bara de navigare de pe Android cu un mod simplu


ZuZu

Recommended Posts

Tutorial despre ascunderea bari de navigare de pe android intr-un mod simplu

 

 

*  Unul dintre avantajele sistemului de operare Android este că, fie dacă este sau nu rootat, suportă o gamă largă de customizări disponibile pentur utilizator. Multe dintre caracteristicile enervante pot fi rezolvate cu o simplă aplicație, cu un widget sau mod. Dacă te enervează noua bară de navigare de pe Android, atunci ai o aplicație la dispoziție care să te scape de probleme.

Se numește Ultimate Dynamic Navbar și este una din zecile de aplicații care îți permite să redefinești și să repoziționezi  bara de navigare după gusturile și nevoile proprii. Ultimate Dynamic Navbar se evidențiază prin faptul că are o idee simplă în spate. Vine cu abilitatea de a ascunde sau de a arăta bara de navigare după nevoi.
 
 
* Aceste butoane virtuale de navigare de pe dispozitiv sunt ca o sabie cu două tăișuri, pentru că deși este mereu util să ai la îndemână metode de a ajunge de pe un ecran pe altul dintr-o apăsare de buton, pierzi și ceva suprafață de ecran. Într-o piață în care fiecare pixel este valoros, unii preferă să scape de bara în cauză. Ultimate Dynamic Navbar este creat de XDA Developers și pare o soluție perfectă pentru o problemă pe care o au mulți.
 
 
 
*  Ceea ce uimește când vine vorba de Ultimate Dynamic Navbar este simplitatea sa uimitoare. Deși pare a fi destul de minimalistă - și chiar este - vine cu ceva nou și dacă ai testat mai multe aplicații sau metode de a schimba bara de navigare într-o formă ceva mai potrivită, aceasta ar putea să fie ceva mai potrivită pentru nevoile tale. 
 
*  Deși Ultimate Dynamic Navbar nu este o unealtă care vine cu bloatware, își permite să adauge și ceva teme interesante, deci indiferent de designul pe care îl vrei pe dispozitiv, bara de navigare nu va strica ambianța. Mai mult, transparența poate fi alterată și cu trei metode diferite de activare, este cât se poate de customizabilă. 
 
* Singurul dezavantaj ar putea fi că ai nevoie de un dispozitiv rootat pentru a putea instala Ultimate Dynamic Navbar. Totuși, dacă ai deja făcut root, atunci poți să te bucuri deja de opțiune în voie.
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...