Jump to content

Cum sa scrii rapid mesaje pe iPhone


ZuZu

Recommended Posts

Tutorial despre cum scrii mai repede un msj pe IPhone

 

 

 

Aplicația de mesaje de la Apple face o treabă destul de bună când vine vorba de comunicarea rapidă, dar din punct de vedere al funcționalităților, ar putea veni cu câteva îmbunătățiri. Noi așteptăm în continuare, iar între timp comunitatea de jailbreak oferă o multitudine de opțiuni pentru a îmbunătăți experiența. Un nou tweak numit Messages ajută să compui rapid și eficient mesaje sau să răspunzi la un mesaj. 

 

 

 Aplicația merge pe iPhone, iPad și iPod touch și încorporează QuickDo/Activator pentru a vă ajuta să setați ce fel de gesturi vreți să folosiți pentru a declanșa mesajele. Are disponibile mai multe opțiuni de gesturi pe care le poți folosi și poți seta gesturi diferite în funcție de ecranul pe care te afli, fie pe home-screen, pe lock-screen sau în aplicație.

 

 

Un dezavantaj al acestei aplicații este totuși prețul destul de mare. Dezvoltatorii au considerat că aplicația merită 3.99$, și deși este cu siguranță util și oferă un serviciu de mesaje foarte eficient, trebuie să spunem că există mai multe alternative pe piață. Printre ele se numără BiteSMS, și deși versiunea gratuită vine cu reclame și câte un mesaj, ocazional, de spam, vine cu o abundență de funcționalități, inclusiv cele pe care le oferă tweak-ul despre care am vorbit, Messages. 

 

Totuși, Messages face o treabă destul de bună și asigură accesibilitatea mesajelor de oriunde de pe dispozitiv, și în afară de prețul destul de mare, își face treaba destul de bine.

Aplicația poate fi descărcată din BigBoss - o listă default în Cydia, dacă nu ai dezactivat-o manual. Pentru început, dacă prețul ți se pare descurajant, poți să testezi Messages gratuit pentru 3 zile. Noi ți-o recomandăm și ne-ar plăcea să ne spui ce părere ți-a făcut sau dacă ai găsit oferte mai bune pentru ceva asemănător.
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...