Jump to content

Cei de la HTC nu au avut cel mai productiv an in ceea ce priveste smartphone-urile dar ultimele doua lansari sunt destul de promitatoare


dimaprince.

Recommended Posts

Cei de la HTC nu au avut cel mai productiv an in ceea ce priveste smartphone-urile dar ultimele doua lansari sunt destul de promitatoare, iar astazi aflam ca taiwanezii au lucra in parteneriat cu cei de la Volkswagen pentru dezvoltarea unui software.

z36jENG.jpg


In acest an mai multe companii au prezentat solutiile pentru Internet of Things dar software-ul dezvoltat de HTC va face parte din Internet of Vehicles. Cei de la HTC au mai avut in trecut un parteneriat cu Luxgen Motor Co, iar in acest an au anuntat ca lucreaza cu cei de la Audi pentru dezvoltarea unui sistem ce va permite clientilor sa efectueze un test drive virtual cu ajutorul device-ului Vive VR.

Platforma dezvoltata de HTC cu Volkswagen poarta numele de Customer Link Bridge si dispune si de aplicatia Customer Link si va oferi soferilor informatii despre performantele automobilului dar si despre conditiile de drum. Incepand cu luna mai a anului viitor acest sistem va fi implementat pe toate modelele noi ale celor de la Volkswagen.


 

Sursa:GSMLand

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...