Jump to content

Android Lollipop ajunge pe tot mai multe dispozitive inteligente


dimaprince.

Recommended Posts

Sistemul de operare Android Lollipop devine tot mai popular pe zi ce trece, iar el a ajuns sa ruleaze pe aproximat 21 % din dispozitivele inteligente ce ruleaza Android. Cel mai probabil anul viitor va deveni cel mai popular sistem de operare al celor de la Google. 


 


 


ZqNzz9i.jpg


 


 


La sfarsitul acestei lui asteptam lansarea oficiala a noului sistem de operare Android 6.0 Marshamallow odata cu noile smartphone-uri Nexus dar cu toate aceste este de asteptat ca Lollipop sa devina cea mai populara versiune in viitor. Aproape toti producatorii de dispozitive inteligente incep sa lanseze terminale ce vin cu Android Lollipop preinstalat, iar acest lucru va duce la cresterea popularitatii.

Pe luna septembrie a fost facut un studiu ce arata ca 39.2 % dintre terminale ruleaza Android KitKat, pe locul doi se afla Jelly Bean cu 31.8 %, iar din spate vine Android Lollipop ce ruleaza in acest moment pe 21 % din dispozitivele Android. Asteptam cu nerabdare lansarea oficiala a lui Android Marshmallow pentru a vedea ce imbunatatiri aduce noul sistem de operare.

 

Sursa:GSMLand

 

 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...