Jump to content

CES 2016: Samsung anunta doua variante noi pentru ceasul Gear S2


dimaprince.

Recommended Posts

Sud coreeni de la Samsung se numara si ei printre producatorii ce se afla in Las Vegas pentru targul de tehnologie CES 2016. Compania a prezentat in cadrul unei conferinte de presa doua variante noi pentru smartwatch-ul Gear S2 Classic.


 


9ZYuceS.jpg


 


 


Noile versiuni ale ceasului inteligent Gear S2 vor face parte din categoria device-urilor de lux, iar preturile vor fi destul de ridicate. Modelele poarta numele de Platinum respectiv Rose Gold 18K. Cele doua variante vor veni cu bratari din piele naturala, iar modelul Rose Gold va avea o carcasa din aur de 18K in timp ce al doilea model are o carcasa argintie. Utilizatorii smartwatch-ului vor avea acces si la serviciul Samsung Pay.

Va reamintim ca Samsung Gear S2 Classic vine cu un display de 1.2 inch, procesorul este un dual-core de 1.0 GHz, memoria RAM are o capacitate de 512 MB, vine cu o baterie de 250 mAh si ruleaza sistemul de operare Tizen OS. Avem parte si de mai multi senzori pentru monitorizarea pulsului sau a distantei parcurse si ofera rezistenta la apa si praf datorita certificarii IP67.

 

 

Cei de la Samsung au mai anuntat ca Gear S2 va primi suport pentru dispozitivele IOS dar sud coreeni nu au anuntat inca data oficial dar este sigur ca actualizarea va avea loc in acest an cel mai probabil in urmatoarele luni. 

 

 


  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...